Haber

Taçsız Prenses dizisi ile ekranlara dönmeye hazırlanan İsmail Hacıoğlu, Fenerbahçe Futbolcusu Oldu

Oyunculuk mesleği ile yıllarca adından söz ettirmeyi başaran İsmail Hacıoğlu, ailesiyle şaşırtmaya devam ediyor. Yemin adında bir kızı olan ve daha önce iki kez evlenen Hacıoğlu’nun şimdi Aslıhan Gürbüz ile birlikte olduğu biliniyor. Başarılı oyuncu hakkında en çok merak edilen bilgiler arasında İsmail Hacıoğlu’nun anne ve babası da yer alıyor. Yakında ‘Veliahtsız Prens’ dizisiyle televizyon ekranlarına dönmeye hazırlanan İsmail Hacıoğlu’nun babası bakın kimmiş!

Mehmet Hacıoğlu, Bulgaristan’da doğduğu için “Bulgar Mehmet” olarak bilinir.

İsmail Hacıoğlu ve babası fiziksel olarak birbirine benzemiyor. 1959 yılında Bulgaristan’ın Plovdiv kentinde dünyaya gelen Mehmet Hacıoğlu, eski bir savunma oyuncusudur. İki çocuğu da oyunculukla ilgilenen Mehmet Hacıoğlu, kariyerini spor üzerine kurmuştur.

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başladı.

Genç yaşlarında hızlı bir yükseliş yaşayan Mehmet Hacıoğlu, futbola ilk kez Fenerbahçe altyapısında profesyonel olarak başladı. Burada geçirdiği yıllar boyunca yeteneğini gösterdi ve futbol sevgisini doyasıya yaşadı. Bu yüzden mi bilinmez, Fenerbahçe ile bağı hep devam etti.

21 yaşında A takıma kadar yükselmeyi başardı.

Altyapıdaki yoğun çalışmaları Mehmet Hacıoğlu’nun kısa süre sonra A takıma yükselmesini sağladı. Başarılı sporcu, dört sezon Fenerbahçe forması giyerek dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Günümüzde de bazı futbol programlarına katılan ve maçlarla ilgili görüşlerini yorumlarıyla dile getiren Hacıoğlu’nun oğlu İsmail Hacıoğlu, tıpkı babası gibi çok küçük yaşlarda meslek hayatına başlamış ve kendini geliştirmiştir.

Oğlu İsmail Hacıoğlu’nun doğduğu yıl Denizlispor’a transfer oldu.

Aynı dönemde iki heyecanın ortasında yaşayan Mehmet Hacıoğlu, ilk transferini yaşayınca baba oldu ve 1985 yılı onun için çok anlamlı geçti. Denizlispor’a gider gitmez kendini yeniden gösteren ve teknikleriyle başarıya ulaşan Hacıoğlu, artık birçok kişi tarafından tanınır hale geldi. Hacıoğlu’nun bir de kızı oldu ve oğlunun adını ‘Kardelen’ koydu. Torunu Yemin’e olan sevgisinin yanı sıra çocuklarına olan sevgisiyle de sık sık gündeme gelen Mehmet Hacıoğlu, Instagram hesabını aktif olarak kullanmakta ve hayatını burada paylaşmaktadır.

Galatasaray’a karşı ilk golünü attı.

Transfer olduğu sezonun ilk maçına Denizlispor’da çıkan Mehmet Hacıoğlu, bu maçta ilk golünü atmayı başardı. O dönemde Galatasaray ile karşılaşan Denizlispor, Ali Sami Yen Stadı’nda Mehmet Hacıoğlu’nun golüne sevindi. Bu arada Galatasaray’ın golü Zoran Simovic’ti ve Mehmet Hacıoğlu’nun kariyerinin neredeyse en unutulmaz golüydü. Denizlispor taraftarı bu golle Bulgar Mehmet’i daha çok sahiplendi ve destekledi. Ancak Bulgar Mehmet, her zaman Fenerbahçe’nin emektar futbolcusu olarak anılır.

Şimdi ise teknik müdür olarak hayatına devam ediyor.

İki dönemlik Denizlispor serüveninin ardından Bakırköyspor’a transfer olan Mehmet Hacıoğlu, uzun yıllar burada forma giydi ve artık ‘Bulgar Mehmet’ lakabı yurt içinde geniş bir seyirci kitlesine yayılmış durumda. Yıllar sonra Beyoğlu Kapalıçarşıspor takımına dahil olan Mehmet Hacıoğlu, burada uzun süre kalmadan Gaziosmanpaşa’ya taşındı ve 34 yaşında futbolu bıraktı. Futbol kariyerini bitirdikten 10 yıl sonra Fenerbahçe’nin teknik direktörü oldu. PAF ile 4 yıldır başarıyla sürdürdüğü teknik direktörlük ve teknik direktörlük kariyerine profesyonel olarak Erzurumspor’da devam etti. Futbolu bıraktığı Gaziosmanpaşa’da teknik direktörlük yapan usta futbolcu, Çaykur Rizespor ve Etimesgut Şekerspor’da da görev aldı. 2014 yılından bu yana U17 Milli Takımı’nı çalıştırdığı biliniyor.

İsmail Hacıoğlu, Fenerbahçe sevgisi herkes tarafından bilinen babasının aksine Galatasaray’ı destekliyor.

Birçok farklı takımda futbolcu ya da teknik direktör olarak görev yapmış olsa da kariyerinin başladığı nokta olan Fenerbahçe’yi yenemeyen Mehmet Hacıoğlu’nun fanatizmi herkes tarafından biliniyor. Başarılı oyuncu İsmail Hacıoğlu, babasının aksine Fenerbahçe’yi desteklemiyor. Galatasaray’ı desteklediği bilinen İsmail Hacıoğlu, bu yönüyle hayranlarını şaşırtıyor. Bakırköyspor’un kaptanı olduğu dönemde babasının Bakırköyspor’u desteklediğini söyleyen Hacıoğlu, 1993’te gittiği Fenerbahçe-Galatasaray maçından sonra Galatasaray taraftarı olduğunu belirtiyor. o dönem Gaziosmanpaşa’da oynamasına rağmen oğlunun tercihini Galatasaray’dan yana kullandı ve onu maça götüren oyuncu Turgut Moralı ile bile kavga etti. Peki İsmail Hacıoğlu’nun babasının Mehmet Hacıoğlu olduğunu biliyor muydunuz?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu